Missa inte kampanjpriset på fiber!

Bild

Fiberutbyggnaden i Arvika kommun fortsätter och vi har snart nått alla kunder som tecknat avtal med oss. Sedan 2015 har villaägare i Arvika haft möjlighet att teckna avtal för indragning av fiber till ett kampanjpris. Idag är detta pris 18 800 kronor. Har du inte redan tecknat ett avtal, så passa på nu!

Den 29 februari, 2020 upphör kampanjpriset i Arvika tätort* och vi återgår till normalpris, 25 000 kronor, för indragning av fiber till fastighet. Passa på att teckna avtal innan den 1 mars, så ansluts du, som bor i tätorten till fibernätet under 2020. I övriga delar av kommunen ligger kampanjpriset fast ytterligare en tid. I takt med att områden färdigställs återgår vi till normalpris även i dessa områden.

Du som vill bli ansluten - gör så här:
Gå in på www.anslutarvika.nu Klicka på anslut dig och välj villa- och fastighetsägare. Därefter klickar du dig vidare till anmäl intresse/beställ och följ anvisningarna.


Du som är ansluten - så här väljer du tjänsteleverantör:
Gå in på www.anslutarvika.nulänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Klicka på beställ tjänster uppe i högra hörnet av webbläsaren. Du dirigeras då vidare till tjänsteportalen, där du kan jämföra priser och storlek på olika abonnemang. När du gjort ditt val kontaktar du den tjänsteleverantören.


Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på tfn: 0570-76 40 76
*Med Arvika tätort menas här bostadsområden innanför rondellerna samt Prästängen, Taserud, Vik, Solvik, Dottevik och Ingesund.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 5 november 2019
Sidansvarig: Ann-Christine Fernlöf